Saknar du en blogg

Skicka ett mail till allafiskebloggar@gmail.com så lägger jag till den. Ange gärna vilken typ av fiske du utövar.

Alla uppdaterade fiskebloggar

Ny stor Gäddfisketävling C & R lördagen den 2:e maj på Mörkö Stockholms skärgård

>> torsdag 12 mars 2009

Stockholmsmästerskapen i Trosa

Efter 2 st succefyllda SM i gäddfiske arrangerade av oss i FK Kaskad, har vi bestämt oss för att arrangera Stockholmsmästerskapen i gäddfiske catch & release i början av maj varje år i Stockholms skärgård. I år går tävlingen med startplats från Skansholmen Mörkö

Vi har valt att ha Skansholmen som startplats, eftersom denna del av skärgården fortfarande kan räknas som ett av världens absolut bästa gäddfiskevatten. I fjol deltog 63 startande team, de 3 toppteamen drog mer än 10 st godkända gäddor längre än 75 cm var.

Arrangör FK Kaskad Stockholm/Berras sportfiske

Sponsorer : ABU Garcia, CWC, Marin & Fritid , Be Outdoor, Berras sportfiske

Skansholmens sjökrog.

Prisbord värt ca 40.000:-

Datum : lördagen 2 maj 2009

Tävlingstid 08.00-18.00

Lagtävling 2-4 deltagare per team

Startavgift : 500:- per team

Betalas in på plusgiro 6356866-1

Frågor mejla.. berra@berras.se eller 070-158470 070-7880517

Fullständiga tävlingsregler och övrig info www.beoutdoor.se

Endast catch&release gäller. Egen digitalkamera med USB-kabel är ett krav. Endast fångad gädda över 75 cm längd räknas. Fisken lägges på medföljande måttdekal och fotograferas med deltagares digitalkamera för granskning av tävlingssekretariatet. Totalt antal cm gädda vinner Stockholmsmästerskapen i Trosa

1 kommentarer:

Safa Sadat 22 juli 2019 kl. 04:13  

Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

E-post: nosaugotemple@gmail.com
WhatsApp: +34631686040

Back to TOP